OVER ONS

HEERLIJCKHEID

EVENTS
Wie is er nou niet dol op sprookjes?! En waar kun je je fantasie en creativiteit beter kwijt dan bij een van de vele kastelen en landgoederen die Twente en de Achterhoek rijk is? Het oog viel al snel op een prachtige locatie om mee van start te gaan: Kasteel Warmelo in Diepenheim. Niet zo gek, want dit kleine dorp herbergt maar liefst zes prachtige kastelen. Wat begon als een spontaan idee om een kwalitatief hoogstaande outdoor fair te organiseren, werd ook echt een sprookje.

‘De gezelligheid van een sfeervolle country & lifestyle buitenfair op een betoverend landgoed. Luxe pagodetenten, mooie exposanten met prachtige producten en aankleding dat zorgt voor een juiste ambiance: een ideale gelegenheid om in een sprookjesachtige sfeer inspiratie op te doen en heerlijk te winkelen. Een duidelijk concept met unieke visuele branding’

Het idee is door het bedrijfsleven en beoogde exposanten warm onthaald. In november van 2020 zou dan ook de eerste editie van Heerlijckheid Events plaatsvinden, genaamd Winter Heerlijckheid. We hadden een fijne samenwerking met de eigenaresse van Kasteel Warmelo, een gevarieerd en enthousiast deelnemersveld en het bezoek kondigde zich vooraf al in grote getale aan. Maar corona gooide helaas al onze plannen omver. Een echte tegenvaller. Uiteindelijk vond de allereerste fair door alle coronaperikelen plaats in juli 2021, genaamd Zomer Heerlijckheid. Het was een groot succes en het wachten werd beloond. En hierdoor hadden we de smaak te pakken! Winter Heerlijckheid volgde snel in november van dat jaar.
In 2022 heeft Heerlijckheid Events zich kunnen settelen en de mogelijkheid gekozen om verder uit te breiden. Twee prachtige fairs mochten we toevoegen, ditmaal in de Achterhoek. Het British Weekend in september en ook de Christmas Fair Vorden in december vonden vorig jaar plaats. De Achterhoek en ook de eigenaresse van Kasteel Vorden gaf ons als organisatie een warm welkom. Wederom wisten vele duizenden bezoekers de weg naar onze fairs te vinden. We hebben inmiddels dus niet alleen aan Twente maar ook aan de Achterhoek ons hart verloren.
Dit jaar bieden wij een bomvolle agenda door de toevoeging van een nieuwe prachtige locatie in de Gemeente Lochem. De Country and Garden Fair staat in het Hemelvaartsweekend gepland bij Huis Verwolde, dat beheerd wordt door de stichting Geldersch Landschap en Kasteelen.
Met veel enthousiasme gaan we ons beste beentje voorzetten om dit jaar vijf prachtige fairs te verwezenlijken. Centraal staat hierbij onze passie voor visuele branding en communicatie dat onze persoonlijkheid en stijl onderstreept en zo herkenbaar maakt.

HEERLIJCKHEID

EVENTS

Marijke Tiehuis
Leemslagenweg 22
7609 PN Almelo

ONZE

FAIRS

ADRES

Heerlijckheid Events
Leemslagenweg 22
7609 PN Almelo

GEGEVENS

KvK: 81735758
BTW:
NL003598290B77
IBAN: NL94KNAB0404407994

CONTACT

Heerlijckheid Events 
info@heerlijckheidevents.nl
+31 (0)6 – 54 221 888

COPYRIGHT © HEERLIJCKHEID EVENTS