HEERLIJCKHEID EVENTS

OVER MIJ

MEISJE 2.0

marijke tiehuis

Marijke Tiehuis was jarenlang de drijvende kracht achter het toonaangevende Kids, Fashion & Lifestyle Magazine Bambini en voelt zich nog altijd meisje 2.0 in hart en nieren. Heeft naast haar moederschap en leven als uitgever, haar sporen verdient met het organiseren van diverse evenementen en beurzen. Inmiddels heeft ze het uitgeven achter zich gelaten en is ze alweer een aantal jaren terug bij haar eerste liefde; het werken in de evenementenbranche. Dol op schrijven, creatief bezig zijn en vooral haar paard. En, stiekem een shop-aholic.

ORGANISEREN

mijn lust… mijn leven!

Toen ik 19 jaar was belandde ik in de evenementenbranche. Inmiddels ben ik 50 en-een-beetje, alleenstaande ouder van 3 studerende kids en ervaar hierdoor steeds meer vrijheid om zelf weer te kunnen ondernemen. Naast mijn werk rondom events, fairs en beurzen, werk ik als (eind)redacteur en contentmaker. Hieronder valt ondermeer het redigeren en schrijven maar ook het verzorgen van beeldmateriaal voor social media of het maken van een nieuwe website of commercials. Het liefst begeleid ik het project van het begin tot het eind, waarbij ik natuurlijk ook veelvuldig gebruik maak van mijn fijne relatienetwerk om alles tot een goed eindresultaat te brengen.

PROJECTEN

i love it all

Met veel passie heb ik meer dan tien jaar het landelijke kindermodemagazine Bambini uitgegeven evenals het Wedding Magazine en het lifestylemagazine Parels & Pluche. Daarnaast heb ik voor diverse bedrijven huisstijlmagazines, productfotografie en modereportages in opdracht mogen verzorgen: van styling tot model, van fotografie tot magazine. Voorbeelden zijn fotoshoots en het verzorgen van advertenties voor het kindermodelabel Vingino Jeans, het produceren van een boek voor Disco Bruins Saasveld ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan, een modemagazine voor Koopman Mode, modereportages voor diverse fashion labels en zo veel meer.

Mijn expertise zet ik graag in voor nieuwe projecten…

want ik houd van uitdagingen, groot en klein!

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

laten we een bakkie doen

Op zoek naar waardevolle tips en inspiratie om jouw idee tot werkelijkheid te brengen? Neem dan contact met mij op om onder het genot van een kop koffie te brainstormen. Mijn ervaring en relaties neem ik natuurlijk mee!

KLIK HIER