HEERLIJCKHEID EVENTS

WINTER HEERLIJCKHEID

WELKOM

op winter heerlijckheid!

De gezelligheid van een sfeervolle buitenfair: in november vindt ‘Winter Heerlijckheid’ plaats op het betoverende Landgoed Warmelo te Diepenheim. Een prachtige gelegenheid om in een sprookjesachtige sfeer inspiratie op te doen e heerlijk te winkelen voor de feestelijke wintermaanden.

Het heeft mij al jaren bevreemd dat er in Twente geen mooie outdoor kerstfair is. Tuurlijk zijn er in het verleden al eens wat initiatieven vertoond, maar dit heeft nooit tot een blijvende jaarlijkse traditie geleid. Vanuit heel Nederland reizen duizenden bezoekers jaarlijks naar Paleis het Loo te Apeldoorn, Kasteel de Haar bij Haarzuylen te Utrecht, Huis Doorn te Zeist en zo kunnen we er nog wel een paar meer noemen.

Hoog tijd voor Twente, want wij hebben in onze regio zoveel moois te bieden! Ons initiatief om eind november Winter Heerlijckheid te organiseren werd dan ook zeer positief ontvangen en we mochten rekenen op veel deelname. Echter… corona gooide roet in het eten en er mochten geen evenementen meer plaatsvinden tot begin april van 2021. Echter, wij geven niet op! Tijd dus om de stoute schoenen, euh laarzen aan te trekken:

Hakken uit, laarzen aan!

Kom alvast in feestelijke stemming tijdens de sfeervolle buitenfair Winter Heerlijckheid! De prachtige omgeving van Landgoed Warmelo en haar kasteel, de duizenden twinkelende lichtjes en de geur van knapperend hout beloven veel moois. Ruim 100 standhouders presenteren zich in luxe pagodetenten met het beste van wat ze in huis hebben. Bezoekers kunnen zich laten inspireren en heerlijk winkelen. Van culinaire verrassingen zoals home-made gerechten tot selectieve wijnen maar ook sfeervolle antieke, brocante en trendy huis- en tuindecoraties tot kunstpresentaties en winterse wintermode: het past allemaal op Winter Heerlijckheid.

Het randprogramma

Tijdens ‘Winter Heerlijckheid’ is er plaats voor een uitgebreid randprogramma. Er is van alles te beleven. Je kunt er niet alleen heerlijk winkelen en inspiratie opdoen maar ook genieten van de rijke kunst en cultuur. Vergeet niet jezelf te trakteren op de diverse lekkere (home-made) gerechten en drankjes in ondermeer het Koetshuis. Daarnaast zorgen de muzikale omlijsting en de diverse workshops en demonstraties die gegeven worden ervoor dat bezoekers optimaal zullen genieten.

Kom ook gezellig shoppen & inspiratie opdoen voor de feestelijke maand december!

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

laten we een bakkie doen

Op zoek naar waardevolle tips en inspiratie om jouw idee tot werkelijkheid te brengen? Neem dan contact met mij op om onder het genot van een kop koffie te brainstormen. Mijn ervaring en relaties neem ik natuurlijk mee!

KLIK HIER