HEERLIJCKHEID EVENTS

BRITISH WEEKEND

WE LOVE

british!

Ook verliefd op de sfeer van het Engelse platteland en levensstijl? Deel je ook de passie voor Engeland, Schotland, Wales en Ierland?! Tijdens British Weekend kun je je hart ophalen aan unieke en traditionele items, van antiek tot vintage. Ook zin om een dagje Engeland te beleven? Wij houden ervan!!

Denk Engelse levensstijl en leef je uit in een keur aan brocante en vintage, en collactables. Tijdens de outdoor fair British Weekend kun je je hart ophalen. Steekwoorden die exposanten presenteren zijn Engels antiek en porselein, glas en zilverwerk, plaids, kilts en country artikelen, potterie & bloemdecoraties en interieurdecoraties. Kun je ein-de-lijk die serviesonderdelen van Royal Albert scoren waar je al zo lang naar op zoek bent en nergens kunt vinden, none for love none for money.

Natuurlijk is er volop aandacht voor home-made lekkernijen. Ambachtelijke pie’s, cake & fudge, maar ook sandwiches en scones met clutted cream en fish and chips… Makkelijk om mee te nemen en op een later moment thuis van te genieten of gewoon ter plekke gezellig te proeven. En wat dacht je van een whisky-proeverij?!

Maar er is meer voor de gentleman: Engelse oldtimers zijn er nou eenmaal om bewonderd te worden en er zijn al plannen voor een heuse autorally met Engelse auto’s met de start en finish op het landgoed.

Lekker lang genieten van de fair doe je met een zomerse picknick in de prachtige tuin van het landgoed op een heerlijke Engelse woondeken, met Engelse, Schotse en Ierse muziek op de achtergrond. Het wordt dus winkelen en genieten.

Al geïnspireerd en zin? We’re on cloud nine!!

Wacht gerust af, meer info over British Weekend volgt gauw.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

laten we een bakkie doen

Op zoek naar waardevolle tips en inspiratie om jouw idee tot werkelijkheid te brengen? Neem dan contact met mij op om onder het genot van een kop koffie te brainstormen. Mijn ervaring en relaties neem ik natuurlijk mee!

KLIK HIER