CG - logo

COUNTRY & GARDEN FAIR

BELEVEN & GENIETEN IN DE TUINEN VAN HUIS VERWOLDE

18, 19, 20 & 21 MEI • HUIS VERWOLDE • LAREN (GLD.)

LANDELIJK

HOFFELIJK

SMAKELIJK

HEERLIJCK

WELKOM OP

COUNTRY & GARDEN FAIR

De zomerse bloei van bloemen en planten zet zich in, de natuur herleeft: het is voorjaar op haar mooist! Tijdens de Country & Garden Fair beleef en geniet je van het voorjaar en de overgang naar de zomer. Al wandelend door de prachtige tuin van Huis Verwolde, ontmoet je ruim 75 exposanten die zich presenteren in luxe pagodetenten en kramen. Haal je hart op aan de nieuwste items voor je huis en tuin, adviezen van hoveniers en kwekers, koop je vaste planten en mooie bloeiers en natuurlijk ook diverse bloempotten, vazen en decoratieve items.

Tijdens de Country & Garden Fair biedt hiernaast diverse woonaccessoires. Zowel klassieke als nieuwe items, van antieke tot vintage en brocante maar ook de nieuwste voorjaarsmode wordt gepresenteerd, van jas tot hoed, ondere andere tijdens de modeshow. En, natuurlijk is er volop gelegenheid om even te gaan genieten op een van de terrassen, buiten bij de theeschenkerij van het Huis Verwolde bijvoorbeeld. Daarnaast zullen diverse foodtrucks verrassen met ambachtelijk gemaakte gerechten, omringd door gezellige livemuziek en entertainment. Kom je ook het ook beleven en genieten? Graag tot ziens op de Country & Garden Fair!

‘Huis Verwolde vertelt het verhaal van een adellijke familie en haar personeel 
die twee eeuwen lang dit statige en elegante huis bewoont’

HUIS VERWOLDE

STIJLVOL HEDEN EN VERLEDEN

De geschiedenis van Verwolde gaat terug tot de middeleeuwen. Het huidige huis is in 1776 gebouwd in de toen voor Gelderland geheel nieuwe neoclassicistische stijl. Zes generaties van de familie Van der Borch hebben het huis tot 1977 bewoond. Wie van de serie Downton Abbey houdt, is gelijk verliefd op deze plek. Het huis is twee eeuwen bewoond geweest door één adellijke familie en volledig ingericht: van de personeelsvertrekken in het onderhuis tot de kinderkamer op de verdieping.

Veel van het oorspronkelijke neoclassicistische interieur is bewaard gebleven en alle vertrekken zijn in historische trant ingericht, van de dienstvertrekken in het onderhuis tot de woon- en ontvangstruimten op de verdieping. De kinder- en gouvernantekamer, sanitaire ruimtes, bibliotheek en een personenlift uit 1926 maken het historische beeld compleet. Het huis is het middelpunt van een prachtig landgoed en wordt omringd door een park met een pinetum (naaldbomentuin), gazons, kleurrijke bloemborders, bos en een vijver. Tijdens de Country & Garden Fair is er tevens de mogelijkheid om het Huis Verwolde van binnen te bekijken. Hiervoor zijn combi-tickets verkrijgbaar, zowel online als aan de kassa van de fair.

LOCATIE

Huis Verwolde
Jonker Emilelaan 4
Laren (Gld.)

OPENINGSTIJDEN

do. 18 mei: van 10:00 tot 18:00 uur
vr. 19 mei:
van 10:00 tot 18:00 uur
za. 20 mei: van 10:00 tot 18:00 uur
zo. 21 mei: van 10:00 tot 18:00 uur

CONTACT

Heerlijckheid Events 
info@heerlijckheidevents.nl
+31 (0)6 – 54 221 888

COPYRIGHT © HEERLIJCKHEID EVENTS