ZAAIEN

WIE ZAAIT

ZAL OOGSTEN
Het spreekwoord geldt als geen ander voor de passie van Astrid Petter. Met haar man Job, die al jaren werkzaam is in de zadenbranche, was Astrid ook snel aangestoken met het bloemenvirus. Als eigenaresse van de webshop Veldbloemenonline is Astrid inmiddels alweer ruim twintig jaar actief in de bloemenzaden, waarbij veldbloemen haar favoriet zijn.

Veldbloemen zijn populair. Bermen langs drukke autowegen worden tegenwoordig veelvuldig ingezaaid met veldbloemen in plaats van het te maaien en ook weides en tuinen krijgen steeds vaker een eigen ruimte of strook, speciaal voor een weelderige bloemengroei.

Maar hoe zaai je nu bloemenzaden optimaal? Kies ik het beste voor eenjarige of meerjarige mengsels? Welke ondergrond is het meest geschikt en in welke tijd van het jaar zorg je ervoor dat de zaden het beste ontkiemen?

Astrid geeft een boeiende korte maar krachtige presentatie, waarbij ze graag vertelt over het hoe en waarom van het zaaien en je mag rekenen op bruikbare tips en adviezen. Ook het zaaien wordt gedemonstreerd aan een plantentafel. Door deze tips groeien zoveel mogelijk zaden ook daadwerkelijk bij jou in de tuin uit tot volwassen bloemen, zodat je er veel plezier aan zult beleven en ervan kunt genieten.

De presentaties van Astrid vinden elke dag van de fair plaats, het tijdschema staat vermeld bij het programma.

Astrid is ook met een eigen stand vertegenwoordigd op de fair, waar alle veldbloemenzaden gepresenteerd worden.

LOCATIE

Huis Verwolde
Jonker Emilelaan 4
Laren (Gld.)

OPENINGSTIJDEN

do. 18 mei: van 10:00 tot 18:00 uur
vr. 19 mei:
van 10:00 tot 18:00 uur
za. 20 mei: van 10:00 tot 18:00 uur
zo. 21 mei: van 10:00 tot 18:00 uur

CONTACT

Heerlijckheid Events 
info@heerlijckheidevents.nl
+31 (0)6 – 54 221 888

COPYRIGHT © HEERLIJCKHEID EVENTS